Halo

Jädrans vilken effektivitet man har... att säga att söndagar är vilodagar till mig gör att ngn kan skämmas.... Massor av görasysslor på listan som faktiskt blivit gjorda idag... man undrar hur det kan komma sig? Svaret är enkelt, det måste vara rent, saker skall vara på sin plats och mat skall vara lagat innan man faktiskt kan vara nöjd och trivas. Dessotom luktar det rent och blir så välordnat när man gör det så du kan man njuta av det fina. Så jag hAR fejat på tre våningar, fixat två badrum, städat kök och vardagsrum och torkat golv och lister. Attans vad damm och skit jag hade som bara låg där... Är jag den enda som har det så. Man plockar och plockar och tussarna växer och virvlar tills man får nog. Stina tog skåpluckor och fick piska ryamattan, hon kan hon med.

Nu har hon bakat kladdkaka och vispat grädde som vi skall fika. Det är hennes favvofika förutom rabarberpaj och kexchoklad. Stina har varit otursförföljd, hon har en envis och otäckögoninflammation som hon måste medicinera mot, den gör henne svullen och illröd i ögonen. Fast hon är glad idag ialla fall.

Har ingen bil, saaben har fått lite värme o omsorg och har precis tinat.... nu får man ge 1000 i att öppna bakdörrarna, den går kanske inte att stänga om man har otur.


Idag kom Annica P förbi och vi gick en långpromenad runt germundsbo och högbo, vi satsar på inomhusträning i veckan och löppass ute om det blir varmare.



Klart

Tisdag som i Temla, om man lespar...det var vad jag blev bjuden på i dag på jobbet och slängde snabbt alla morötter i skrivbordslådan, ja Han är fantastisk vår Temmelman  i a-laget. Maken är lika bra han, åkte och lagade bilen så jag kunde åka hem på kvällen... dessutom lagade han mat. Det kan bli en härlig vana och hans mat är underbar... fast han har svårt med mängderna. Han handlade oxå och fick lov att bli utlöst av Lena, för jag hade snott bankomatkortet. Ja, konstatera att han är tålmodig den gamla silvertallen.
 

Ingen motion alls i dag. Inte ens korridorspring- kom hem nyss och skall se på Halv åtta hos mig.

Trevligt med miljonvinst på torsdag i alla fall. 

/ blm 


Hejsan

Förkväll, Halv åtta hos mig, Guldbaggen, Simon och Thomas, Familjen annorlunda, Raw comedy club, Grannfejden, Spårlöst.... vad skall man titta på idag då?

Bästa tv-dagen i veckan och allt bara hopar sig... det är välförd att välja och vraka bland alla program. Idag läste jag på text-tv att det Nu skall  bli snökaos igen, jag som hoppades att snön snart skulle vara ett minne blott.... 1 till 4 dm nya snölager på marken.., ja, det kommer att räcka till vasaloppet vill jag lova. Bara det inte blir kyligare igen.


Längtar till torsdag



Foortfarande vinter ute

Lördagsmorgonen inleddes med  handbollsmatch i kopparhallen, u21 laget spelade så naturligtvis var jag där och tittade på. Drack mitt förmiddagskaffe där-

Det går inget vidare för ABHF på handbollen ... inte för div.1 eller div.3.... t om killlarna förlorade. Gillar inte heller all träning som man måste lägga ner för att vara med i alla lag. Ofta  är det dubbelträning med handbollen och dubbelträning i skolan med handbollen och skolidrotten... kvantitet är inte kvalitet alltid.

På lördagen spenderade jag två och en hlavtimme på Salong Hårfager och när jag gick hem så hade jag ny frisyr och ny färg. Ack ja, håret har betydelse för själen, har haft det i alla tider för människor ... mer betydelse för kvinnan kanske än för mannen men idag har männen oxå satsat på risyrer och blivit mer medvetna om att håret säger en del om personligheten.

Luoise och Jonte gjorde köttbullar för glatta livet och de var uppriktigt sagt trötta på att de  fick ägna två timmar för att göra dem klara... men de var mkt goda vilket beror på att inte jag gjorde dem. Ngn annans mat är alltid godare.


Sedan förberedde jag och blomman för fyra olika thai-maträtter till kvällen, kyckling med redcurry och bambuskott, kyckling med paprika och cashew. Heta räkor med lime och basilika.Vegetarisk wok med ostronsåsnudlar. 

Robinson är ngt jag alltid ser på, fast nu är mina favoriter på den hemliga ön. Hejar på Mats Thelin och avskyr Jimmy Führ- Robinson -führer.

Nu skall jag sluta titta på skidåkningen och ut på en motionsrunda med maken. 

Arbetsveckan är hektisk- massor av extratimmar inbokade under arbetstid och efter arbetstid. Kör hårt tänker jag göra så blir det lugnare sedan.  


Torsdag idag

Eleverna på Domarhagsskolan är fantastiska, de var tålmodiga, intresserade , positiva, och lyckades i sista matchen i Futsal-sm att heja på ordentligt. Men, tyvärr så räckte detta inte alls ända fram, de vann inte. Vi lyckades även att hålla koll på att alla kom och gick som de skulle, vilket var bra när det handlar om så många elever.


Idag hade jag tänkt mig lite inomhusspänst med Dalaporten i klockarskolan, men hoppar detta nu eftersom div. 1 laget spelar match mot Tumba hemma kl 7. DEt är kul att ha tid att titta på de få hemmamatcher som är och det gör en glad att se dem spela, hoppas att Lollo får ngra spelarminuter... hon trodde att hon skulle få börja idag. Vem vet? Vi har förhoppningar.

Istållet för att inte lata mig och skita i all träning som jag förutsatt mig så har jag promenixat  till kopparhallen i morse, i raskt tempo och skall nu snöra på mig skorna för en löptur i nejderna Borgersväg, Axelsbo. Måste bara se till att lasagnen i ugnen är varm tills La Famiglia kommer hem från skolan. Maken som har varit ledig har stått för all frukt- och grönthandling under dagen vilket jag kommer att njuta av i ngra dagar tills den är slut, verkligen skönt att slippa detta betyr. Tänk vad mkt tid folk lägger på att fixa  mat under en livstid, åka till affä , lyfta, bära, betala, lyfta, packa, bära, åka, bära, lyfta, packa..., tilllaga den , diska, plocka, kompostera, köra. Nu har jag sparat massor av tid, jag ägnar mkt tid till matlagning annars, brukar säga hemma att de kan äta macka eller flingor eller oboy, men det går inte när de tränar. De behöver energi. Energiförbrukare som de är.


Min mat har funkat bra, får tummen upp. ( får inte skriva nice förlLollo.... annars har det varit nice!) Inget småätande, rimliga portioner, mkt vatten och inget smuttande på vin som Tina uttrycker sig.  Helgen skall vara i
H2O:s anda.

It's tuesday afternoon....

Dagens arbetsdag har tagit slut, man arbetar frenetiskt på tisdagar och känner sig nöjd när den väl tar slut kl 5. Har varit duktig med rörelserna och följer mittt uppsatta mål vad gäller det...dessutom så man behäver inte bikta sig o be om ursäkt när man gjort det man bestämt... löptur i går och promenad till jobbet idag. DEt har varit mkt positivt med promenaden i morse förutom att det var varmt och småsnöade en del. Man blir så otrroligt pigg, fick massor gjort när en förälder idessuotm nte kom på mitt inbokade möte. Glad blev man tillslut för det mangfaldiga uträttandet. Idag krockar tv-programmen. Mästarna mot Sverigehandbollen... men för väl glra som vanligt, zappa.

Har druckit mkt ingefärste och börjar nog bli lite beroende av det... jag får det av  Eva varje dag, givetvis mkt glad av det, jag älskar att bli omhändertagen och här får jag ge tillbkaka till dig på ngt sätt. Kanske får göra som min gammelfarmor... báka ngt i retur....lr laga mat ngn dag.

Peter har ringt och bokat idag så att vi får bo nära Lize o anders på semestern v. 8, fantastiskt... mkt att göra då, mgt att motionera kring i gott temperatur, spa. otroligt.

Dagens mat
Frukost - Havregröt m kardemumma, kaffe, ingefärste
Mellis - 1 apelsin, ingeförste
Lunch -hemgjord pizzaslice med krossad tomat, svarta olivert o utan ost 10X 10 i stl
100 gr keso, ingeförste
Mellis - två morötter, kaffe
middag - Stekt köttfärs med sallad, 5dl ramlösa


I morgon är det onsdag, nytt möte inplanerat. Har fått ny tid till Öronmottagningen den 1 feb på Em... Vad skall ske då?  Livet går framåt vilket är positivt, man blir äldre, blir tryggare.

Petite y poi 

Bella is short

Söndag och varmt ute, jag älskar det och man behöver inte klä på sig i massor eller gå och spänna sig för att man fryser och har klätt sig fel. En bra dag har flugit fram och börjar gå mot sitt slut. Vemodigt och man får trappa upp till en ny arbetsvecka.


Har dåligt samvete för att jag inte är i form, det betyder att min krage som jag skall ta mig i är för liten, min lust är inte heller den största men jag tvingar mig till detta och maken peppar mig, och tvingar mig in på den rätta banan igen, det kanske går fort och inte så ont i armen, jag har lite träningsvärk ryggen som jag motat bort.

Trots den deppiga inställningen så hAR jag avnjutit en mils promenad med lite snöfall ute på förmiddagen, hade mkt träningsvärk i benen på fram- och baksida men uthärdade och sedan har ägnats en stund matlagning till familjen. Lax med timjan, citron,potatis och blandsallad har varit på menyn - blev lite matrester kvar som kan ätas snabbt innan träningen. Mera praktiskt så har jag varit iväg till återvinningsstationen med kläder, flaskor, kartonger och tidningar. DET är praktiska saker som måste göras..... 


Mina väggord sitter kvar, Peter ler varje gång han går förbi. Tycker att det blev bra säger han....

Min mat idag har gått bra, jag har varit  pigg, ansiktsmask lagd tillsammans med Stina

Frukost- gröt med kanel och mjölk, vatten, kaffe

Mellis -
apelsin, kaffe

Lunch
- Lax, blandsallad, potatis, 

Mellis
- banan och jordgubbsshake och a-fil, krossad is

Kvöllsmat
- Rooiboste, pannbiff, sallad

Vattenmängd 2 liter- vilket resulterar i massor av toabesök....

Min träning kommande vecka
Måndag - löpträning- 5 km
tisdag, promenad till och från jobbet 
onsdag ?
torsdag - inomhusträning
Fredag löpning - intervall

lördag promenad? skidor
söndag -löpträning

Bokat Rommeresa 14 feb. busssresa med Blommans jobb -småblommorna skall med och skotten med
 

Lördag och varmt ute, njutbart

Ja, det är bara att inse, vin två ggr denna vecka... det är kul men man får lite ångest för man vet att det inte ger payment på det,  DEt blir inget vin i dag och inte heller under hela nästa vecka. DDet skall vara vita dagar i själ och i samvete... Tog mig runt strandbacken - Remob idag under en plågsam timme men hade klätt mig bättre än förra gången mkt kanske  tack vare den tropiska luft som smyger sig på Avestas nejder. Lite snö kom på näsan, men vad gör det... fick lov att gå upp för den långa sega backen... hatar när det är så kämpigt, kanhända lite stum i vaderna från gårdagen.

Full av gladhet och energi, tog jag med mannen för att fylla på mat i kyl och frys och det är så underbart när man har laddat veckan med lite mat vilket gör att man slipper ägna energi till det, det går åt mkt mat när man är 4 eller 6 personer som behöver det. Vi handlade på Hemköp och svängde senare till Thai-affären för att fylla på, hela min familj älskar thai-mat. Hon är så rar hon som har affären och hon brukar förse mig med matrecept och visa hur man får till maten och tjatar om matlagningskurs... kanske skall man dra ihop ngra som gillar matlagning för lite nyttig thai-matlagning. 


Därefter har jag tvättat och plockat med tvätt under en timme, normalt så brukar jag fixa med tvätt på lö förmiddagar och lyssna på p3 på radion då får man mkt gjort.

Har fått upp mina väggord i hallen oxå, ganska pillrigt men efter en stund så blev det mkt bra och jag fick in snitsen. Tog ett rabattkort( litet och platt ju...) och tog bort luftbubblorna och jag blev nöjd över resultatet.
Nu väntar soffhäng och reprisen av På spåret, Peter drar till jobbet och jag kommer att se på Robinsson oxå senare. Nice med lördag.

Frukost- müsli och A-fil, kaffe och vatten + berocca
Mellis -banan och vatten
Lunch- Ericas tips, keso och tonfisk, vatten och banan
Mellis - apelsin
Dukoral- drickvaccin

Senare ikväll väntar blandsallad med ugnsbakad lax med El Kiddos, givetvis dricker jag ingen alkolhol till maten  men kolsyrat vatten.....
Hoppas att Louise lag spelar bra idag och att de får chansen att vinna mot Stockholmslaget, det måste vara dax.

The soul selects her own society, then shuts the door

En amerikansk diktare,Emily Dickensson, har fångat min sinnesstämning i dag, nästa vecka blir det kommmentarer från  Silvia Plath, en bra fförfattarinna som tyvärr dog ngn gång på 60-talet. Ta med diktboken Eva så skall jag fylla på den så den blir som ett klotterplank <3 


Full av iver inför helgen har jag laddat inför nästa arbetsvecka oxå, om man är förberedd för båda saker tänker jag att jag är nöjd med mig själv och kan ha gott samvete. Den sabla kopieringsmaskinen som jag är beroende av, jo... ni läste rätt man kan vara beroende av apparater... funkar inte så man få springa runt på skolan för att hitta ngn som verkligen fungerar. Deesutom har jag teknikproblem och får slita lite extra för det...

Kosten har det gått bra med idag... mkt nöjd av det och ber en stilla bön om att det skall vara lika frid o fröjd nästa vecka. Idag har jag tränat backträning och det var mkt segt,  därefter fick jag promenera i 5 km fast jag var svett och kall. Nu laddar jag med att titta på skidor och lapa lite öl... vilket inte är bra.. men jag njuter med maken i soffan innan jag skall bort till Nymans på lite förträff.

Frukost - afil och müsli, kaffe, kolsyrat vatten, ingefärste, inflammationsdämpande
mellis - vatten, ingefärste, banan
Lunch- blandsallad, bönor och kött, kaffe, mera te.... känns underbart i kroppen, man blir varm...
mellis- vatten och proteinshake.
Till kvällsmat blir det ost och skinkfylld biff med sallad o vin. mmmmasssa vatten givetvis.

Måste hem i tid för att sova... ja, jag vet att jag är nördig men gammal...I morgon fyller jag på med berocca.
Det kommer att visa sig i denna dagbok att jag har alldeles för stort intag av alkohol, kanske har jag leverproblem.... men jag skall på 40-årsfest hos Lindgrens, kompisen fyller år och massor av trevliga människor kommer att vimla där. Längesedan man såg vissa............ en glad dag . Jag avser att ta det lugnt, jag skall ut på springtur i morgon, släpar mig i kuperad terräng runt strandbacken/månsbo,  På söndag blir det en timme maskinträningi form av step.


Torsdag, ett substantiv bland många andra

Är skyldig Isak 50 kronor och måste ge det till honom å det snaraste........... han kanske behöver pengar till fotbollsbiljetter. Chateau Grand Cru 9-10/4, kanske hotell?

Haft en massaa roliga lektioner, duktiga elever, koncentrerade elever, elever som kan en massa. Det är underbart, även inklud.lektioner som bara flyter på med inlärningen, man känner en deltaktighet för alla o att man finns mitt i lärandet. Man ser substantiveen flyga fram.... alla tyckte det var kul. Det är kul att lära sig skoljobb, just grammatik är som en analytisk matematisk formel. sing,plur,genus,mask,fem,neu,real,hur bygger sub meningar i böcker, betydelsen.

På håltimme  har jag tränat buggdans  till  morgondagens idrottslektion. Min mobil var fylld av bra musik som man kan bugga till. Det börjar lossna, det blev hemläxa igen, minst två danser mmed mam o pap.

Dottern, den yngsta har varit sjuk i förkylning i två dagar o hon deppar över det och att hon inte får träna. Träningsnarkomani kan vara svårt att stilla. Fast det är lite tystare hemma när hon har halsont.... vilket jag tycker är trist. Det skall vara liv i luckan och rörelse.

Maten har gått bra.

Frukost - müsli o A-fil, vatten, kaffe

Mellis- gurkstavar, bladsallad, ingefärste

Lunch- sallad med fisk

mellis- proteindryck, vatten

Kvällsmat- skinkgratäng, kaffe, vatten.

Den dagliga boosten av röresle tillägnas en långpromenad runt Grytnäs gärde. För mig, sxxtkallt, lr rättare sagt för dåligt klädd. Vill tacka Tina för peppningen av mitt osunda leverne oigår, trots misslyckanden kan man göra bättring. Erica´, tack för träningsinnspirationen

I morgon är en annan dag

Måste v'l göra bot och bättring på gårdagen, hade lovat att skriva min kost och rörelsedagbok och failade totalt på det. Men även den bästa... nåja, nästan bästa mamman kan faila på tidsavvikningar.

Har haft en fantastisk start på dagen vad gäller mat och rörelse, fullt svängrum i korridorerna. Avvärjt minst två besvärjelser och slagsmål, fast ändå klarat att röra mig på ett smidigt sätt i klassrummet. ;) Utomhus har jag inte varit mga sekunder men ser morgondagen som en hayleyskomet på den fronten, en brinnande flamma alltså.

Frukost -  Morgonen startades upp med en tallrik havregrynsgröt med kanel och mjölk, en stund senare ingefärste och kaffe
mellis - 8  oliver, ingefärste, ett äpple, vatten.
Lunch-  fisk med grönsaker och bönor, kaffe, vatten
Mellis - ett kokt ägg, vatten
Kvällsmat- kycklingpaj, sallad, saltbröd, två  skedar med glass............... nu till det kanske tvivelaktiga.............................................................. 4 vinprovarglas med Pinot Noir, Zinfandel, Sirah och avslutningsvis ett syrahvin... flera glas vatten, dricker vatten nu.... måste varit mkt salt i maten vi bjöd på Maggan å jag.

Jag lovar bättring på vinfronten, i veckorna, hualigen, men jag hade alla rätt på provningen i alla fall , 4 av 4. Det är en vinst i sig. Tobbe vann. Det var skitkul. Vi blev varma i kropp och knopp och kul att ses. Isak-mannen kom aldrig med idag, vilket vi sörjer men han antar nästa vpr vecka 10.  Fram till dess skall jag prova Carmeneredruvan.... där finns det otroligt få viner. Har bara HITTAT TVÅ SORTER PÅ aVESTAS BOLAG+ EN BAGINBOX PÅ EN LITER.


Enjoy

En dag- lik dem andra. Fullt tempo och jag har nu hunnit komma hem från jobbet  och skall ut på en motionsrunda.


Mathållningen har fungerat bra och jag intog en gröttallrik och fullkornssmörgås till frulle. Som mellis ett parti med nötter för att känna mig nöjd och mätt. Därefter kycklingsallad med krossade enbär och kantareller i sås till.
På eftermiddagen blev det mer nötter och 8 oliver och nyss ett äpple. Efter motionsrundan skall jag avrunda med nässelsoppa. Men för att komma i piggare tillstånd,  nu en kolsyrat vatten och lite kaffe. ...

Stina ligger på soffan med öronvärk. Maken zappar på remoten, Sigge vilar efter sina magbesvär. I morgon måste jag besöka morsan o se hur uppdaterade de är av livet.


Jag har 7 raska möten inbokade med åtgärdsprogram o föräldrar, uppföjlning etc. Min kollega har tre så vi har massa jobb framför oss under denna termin. allt som inte dödar härdar och jag är inte trött, bara pigg. Bra med lov och ungarna verkar glada att komma till skolan. Säkerkligen skönt med kompisar, lärare, mat, rutiner. Det mår alla bra av.

Frostetider

Laddar för att starta jobbet i morgon. Har varit trött hela dagen och stannade uppe sent i natt med främmande, man blir mkt tagen av att vara uppe nattetid. Frostar av frysarna( ja... två stycken) och det är massor med paltande med detta men faktiskt idealväder ute för det. Man får passa på att organisera lite i lådorna sedan när allt är klart och jädrar vad nöjd man blir då.

Blev mkt nöjd med cappuccinotårtan som jag bjöd på igår som innehöll Xanté... det receptet fick jag av en kollega, Margaretha Olsson för massor av år sedan. Yammi. Var som en cheesecake med mascarponeost.

På onsdag är det dags för vinprovning av röda viner och ser fram emot det, inte för att jag precis haft torka av utebliven vinmängd men ändå för att testa olika druvor och jämföra. Dofta och titta.

Siggekatten är sjuk, har spytt redigt i två dagar och har svårt att behålla maten, får se hur veckan kommer att utkrisktallisera sig på den fronten och är lite orolig faktiskt. Det är peppar, peppar sällan som han är sjuk och han är för det mesta mkt gosig och nöjd.

 

Hoj!

Iskallt är det ute... men varmt inne... jag vet att elräkningen kommer att bli dyr och irriterar mig för det. Så är det. Idag skall jag titta på handboll, Avesta spelar mot Arbrå och Lollo skall vara med och stå så lite pirrigt är det allt.

Jag har precis ropat in wallies från Tradera och det var inget som maken direkt jublade åt, allt som kostar pengar är onödigt när vi har såååå fint hemma redan. Man kommer i klaver med köpet, det är gjort. ...  Julstädningen och bortrensningen av alla tomtegubbar är gjord och jag njuter till fullo. Gillar inte att pynta och gör det bara för att barnen skall få sina traditioner egentligen.... men sedan blir det inte mkt när de har flyttat så länge vi inte firar den hemma hos oss då.

Känner mig kass i armen och är arg som ett bi.

Glad för att datorn funkar igen, Peter spillde kaffe i den bärbara så muspekaren har blippat åt alla håll.

Glad för att få se mina elever på måndag och ngra nya.

Glad för att kompisar kommer hit i kväll.


Yes, I'm moving on

Hejsan Alla läsare. Nya friska tag har utlovats och kommer att efterlevas på ett ganska normalt sätt... inget skall överdrivas, men nogsamt följas.

Har idag hunnit med att vakna till tuppens jamande och bestämde mig då för att utfodra den. Jag kokade in lax till  katten och till mig själv. Lax innehåller lyckligvis omega 3 som man behöver för att klara kalla dagar som dessa.... en fem kilometerspromenad iraskt tempo gjorde att jag fick lite vitt friskt ljus in i mina ögon vilket då kan hjälpa mot nedstämdhet och ger massor av D-vitamin. Ögonfrasarna detoxerades genom att frysa lite lätt å återfukta kinderna av salt, det rann från tårkanallerna.

Väl ute mot turens slut lästa jag på kioskens löpsedel att det väntades in sibirisk kyla till Sverige,,,, hujaligen då kom man i lite chocktillstånd och endorfiner rusade runt i kroppen som.  Denna 22 gradiga kyla kändes då  ganska behaglig.

Inne igen har jag sedan ätit en fantastiskt  laxssallad med grape och valnötter och systematiskt tränat mig igenom mitt Rehab.program som Helena Widd noga utarbetat. Jag hoppas att resten av dagen kommer vara lika behaglig och jag skall dricka två olika sorters rooibos theer och käka mellanmål om ett par timmar.

I'll be back- and I'm gonna be stronger now

Trettondagsafton

Trettondagsafton, pajerna är gjorda till i kväll....det blir en kväll i i kräftans tecken , kräftpajer med sockerärtor. Mycket vin antar jag också att det blir och skratt för vi skall umgås med vänner och ha skoj innan vi börjar jobba på torsdag. Fest. Peter arbetar förmiddag i morgon och måste hem i skaplig tid så at är bara att anpassa sig därefter.


Var förbi i stugan idag för att kolla så att inget frusit sönder, tur vare det att allt var ok. Det var tre plusgrader inne. Man undrar vad elräkningen blir denna månad i stugan, vi har  ingen värme på annars men eftersom vi har haft problem med att toaletten blev paj, likaså ngn vattenkoppling och när vi satt in diskmaskinen i köket så finns inget val. El skall förbrukas.

Klockan är fyra ute och det har redan blivit mörkt ute, sänder en förhoppning om tid mot ljusare dagar.

Då har ledigheten gått mot sitt slut

Det är bara att kavla upp ärmarna fför nya tag på jobbet och det är bara att dra upp dem så höget det går så att man kan gräva lite i grytan. DEt finns massor att göra och massor av måsten. ÅP, planeringar, möten, föräldramöten, uppföljningar. Men vi får börja i sakta gemak. Vi skall starta upp ett projekt på svenskan som kommer att ta sin tid i planering och genomförande, jag skall undervisa en ny klass i år 7 och måste bygga en relation med dem, dessutom skall eleverna i år 9 eng få fördjupa sig i gymnasieboken. Jag fick inte ro i kroppen utan var till jobbet för att skriva ut material och fixa powerpoint och hämta läromedel. Alla lärare borde få göra avdrag för en hemmaskrivare i sin deklaration- vår förtroendetid gör att vi måste arbeta hemma-  ... hatar att min inte funkar.

Men det är skönt också med jobb, att bita i ngt tufft och lite knöligt, men jag har som nyårslöfte 2010 att inte prioritera bort mitt privatliv till fördel av jobbet- man skall ha ork kvar hemma. I år måste jag göra mina armövningar noga, lyfta och bära rätt. Göra allt för att verkligen bli frisk i armarna och på allvar komma igång med löpningen.


Som livet är idag så lever jag bara ett njutningens liv med god mat och massor av matlagning. Jag gör ofta så att jag lagar mat efter recept som jag önskat prova en längre tid. Men alla reccept det är gjort nu och jag kan ägna mig åt att äta för att leva istället. På måndag skall jag leva nyttigare på vardagarna.



 

RSS 2.0