Frostetider

Laddar för att starta jobbet i morgon. Har varit trött hela dagen och stannade uppe sent i natt med främmande, man blir mkt tagen av att vara uppe nattetid. Frostar av frysarna( ja... två stycken) och det är massor med paltande med detta men faktiskt idealväder ute för det. Man får passa på att organisera lite i lådorna sedan när allt är klart och jädrar vad nöjd man blir då.

Blev mkt nöjd med cappuccinotårtan som jag bjöd på igår som innehöll Xanté... det receptet fick jag av en kollega, Margaretha Olsson för massor av år sedan. Yammi. Var som en cheesecake med mascarponeost.

På onsdag är det dags för vinprovning av röda viner och ser fram emot det, inte för att jag precis haft torka av utebliven vinmängd men ändå för att testa olika druvor och jämföra. Dofta och titta.

Siggekatten är sjuk, har spytt redigt i två dagar och har svårt att behålla maten, får se hur veckan kommer att utkrisktallisera sig på den fronten och är lite orolig faktiskt. Det är peppar, peppar sällan som han är sjuk och han är för det mesta mkt gosig och nöjd.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0