Söndag, en riktigt skön ledig dag

Massor av snö ute och tolv minusgrader, det betyder att jag har motorvärmaren i för att slippa frysa när jag skall ut med bilen på en biltur.  Idag skall jag til Hedemora och hälsa på en kompis, hon behöver en bok som jag har om genusforskning och sedan skall vi ta en promenad och röra lite på oss. Blomman jobbar 12-timmars idag.
    
Julen har varit skön, på julafton var vi hos mamma och pappa för senare på kvällen ta oss till Blommans föräldrar och syskon. På juldagen åkte vi 17  mil till Hälsingland, i blåsväder för att fira jul med gammelfarmor och min farbror Micke, massor av god mat så klart och klappar. Det var masssssooor av släkt där och vi var 19 stycken där. Cristine och jag ( Mickes flickvän) var kökspersonal och fixade med maten och disken....det blir en hel del stök i köket på jultillställningar. Det e alldelses för sällan som vi besöker Farmor Inga men det försöker jag kompensera med att ringa till hennne minst en gång i veckan, hon e 93 år min farmor.

Jag hörde på radion att antalet 100 åringar i Sverige hade ökat markant, kungen skriver gratulationsbrev till alla 100-åringar i landet och han hade märkt av ökningen.... hahahahah heja kungen . Min farmor som är så pigg kommer säkerligen att leva över 100 strecket, det gjorde nästan hennes mamma.... Undrar hur gammal jag blir? 100?


Jag fick en electrolux laddningsbar dammsugare av mamma och pappa i julklapp och en bra mortel av svärmor, Peter och jag har varit snåla med våra klappar till varandra....vi köpte resan till varandra i julklapp och den kommmer vi njuta av eSe hela bildenxtra mycket- Den räcker som klapp. Nu skall  jag vara ledig,


















RSS 2.0