En onsdag, ganska olika andra... i alla fall på jobbet



Sanslöst vad tomt man kan känna när man kommer till jobbet och alla kollegor bara är borta... man jobbar på, sorterar saker , svarar i telefonen, kopierar, fyller i papper, städar, hjälper slarvpellar med pennor och sudd. Fördriver raster med att fika i skåphallen med eleverna, städar ännu mer i skåphallarna med eleverna och umgås med elever. Jag har haft en väldigt bra dag. Tur att de varit borta så jag fått lite egentid och kvalitetstid, eleverna har gjort att jag valt mitt yrke.

Kollegorna är en bonus. Man blir glad varje dag helt enkelt. Jag har haft ett lyckat sv-prov idag oxå som alla klarade med glans även om mitt krav inte var skyhögt, ibland vill man testa av hur sina egna lektioner verkligen är, kan de det som jag lär ut?  ja, man får tid för reflektion ibland.


Idag har jag inte sprungit eftersom jag behöver vila efter kroppssdragningar, akupunktur och massage igår hos Marlene i går. Jag är trött på att ha ont och vill bli frisk, men tror att jag kan starta träna igen på fredag eller lördag. Jag har fått lite övningar som jag skall köra och de känns dryga men bra... för kroppen, eller rättare sagt armarna.


 Jag funderar på att förlänga träningssäsongen nu genom att köpa kort på badhuset, Blomman och jag skall till Göteborg och springa på våren och måste därför planera för december och januari's träningsdagar som kan vara kalla. Dessutom skall vi köpa en bra pulsklocka, en sådan som Erica har. Jag tror att hon har en inbyggd röst som säger till när hon skall springa fortare, därför tror jag att den skulle passa mig ;)

Det är soffan som gäller och Idol, skall bättra mig med bloggen... 

Söndag, man skall helgA vilodagen



Söndagmorgon....
Har börjat att bläddra i resekataloger igen.. typiskt för mig denna årstid, bara vill tillbaka till sommaren. Skall vi välja Oman eller Egypten? Det är den stora frågan, den andra frågan är när? Påsklovet...
Ska då kanske släpa med mig golfklubborna och ta en eller två rundor i solen är planen.

Eller skall vi åka till london och titta på fotboll och shoppa lite.. pubrundor, lite tråkig mat men ändå lite paraplydrinkar och spatserande runt om i omgivningarna........ hmmm, spelar ingen roll egentligen.

Idag är det slappis, tänkte göra få knop och bara vara hemma. Kanhända ska jag titta på Lollos match i kopparhallen och ta en springtur, hade tänkt att köra ett långpass i dag i finvädret men just nu känns det tröttsamt. Är lite seg idag eftersom jag avbrytit min sömn två ggr i natt när kiddos var ute.

/ blm

Bellas Cookalong

Sitter ugglandes framför tv;n med ett program som jag sett fram emot, matlagning, Men vad trist det blev. Här har man skrattat, njutit och flinat åt Gordon Ramsey med samma idé. Det hör blev inte lika kul. Kopia, kopia,kopia.

Bättre vore det om vi gjorde detta på Domarhagen, hade cookalong å kockade skolmat, använde flera kök, involverade kidsen som kunde laga och ta instruktioner från webcam. 

Bäst att saluföra mina idéer, färdig budget, samordnat och engagemang, det blir det tror jag skulle bli succe och modernt. Vi skulle kunna skippa Hemkunskapen helt och få hjälp i skolköket, två fördelar...

Hoppsan nu är Gordon i bild igen, han e charmig och härjig goch jag gillar det. Han har samma problematik som jag. Yvig i rörelserna, nyskapande och medelålders. Tina hon är inte lika rolig och burdus som Gordon och hon blir inte lika rolig när hon säger,,,, thhhaaa liiiite méeer vijn ...flickår^
ok, maten blir bra och ser god ut som hon lagar.

Nuu skall jag förbereda mig inför styrkelyftet av mina ekologiska grönsaker, med kärlek odlat i Borlänge. Tacka vet jag Domarhagens egen matTina.

Hade detta program varit på lördagen hade jag följt MatTina och sett om jag hann före henne med rätterna och hoppats mina blev godare än hennes...

Tysklandsbesök

Unsere Freundinnen Miriam ist Vegetarier, darum bäcke ich ein Broccolipaj, Louise und Miriam und die andere haben ein Party dieser Nacht.

Vi har oxå varit på Handboll, lollo har spelat två matcher och vi gjorde Miriam sällskap på bänken i gmynastikhallen tills de andra vännerna kom för att köra mot Borlänge, Kupolen för lite shopping. Blomman och jag for vidare mot Säter för att titta på Stina som spelade där, inte många föräldrar fanns där, men man vill engagera sig och heja så de kammar hem poängen.

Älskar lördagar, man kan sova, laga mat, göra vad man vill... i morgon skall jag ut på en 12km-are. Kul att ta ut sig till man storknar... nej men känslan efteråt.

Ångrar att jag inte köpt biljett till hemvändarfesten men... livet tar inte slut i morgon.

En högtidsdag, hurra

Vi firar inte med tårta, nej. När småttingarna blir större firar de på Mc Donalds.

Louise har fått körkort idag och kör med syster och kompisar i bilen till Hedemora. Nu får man bli som gámlingarna och säga att de måste köra försiktigt... hörde mig själv ropa detta ut i hallen. Mitt nya liv har startat, man är inte bunden på samma vis, det var dyrt men värt det... vill man ha saker att ge utdelning så måste man investera, det är det vi har gjort. Investerat, det gör man i saker man tror kan ge utdelning...
'

Tisdag

Jorå, en ny veckodag, en dag mindre kvar av året. Bara bra lektioner. Bara trevligt i laget. Bästa kollegan förgyllde min dag med ett roligt kort. MATEN KLAR NÄR MAN KOMMER HEM, Kort sagt... jag skall leva för denna dag länge.

Stina fick träffa skolläkaren som skickade henne, med sitt skadade, onda finger till akuten.
Ett foto, En spricka..... jämmer och elände. Handbollsgymnasiet vad sker dät??? :) ,,, kollegan...vet du om att hon utsatts för hårda skott???   vilket så skall ske ifsg.

Jorå. Men i sann Blomqvist- anda, tränar hon ändå... som hon sade. Jag har två armar och kan göra mkt med dem.

Man kan välja det positiva, att delta... inte alla gör det. Hon gör det för hon vill. Admirable
CaRPE dIEM


RSS 2.0