Shopping i storstaden

Ja.... nu har jag varit i Stm. Helt fantastiskt skönt. Shopping, god mat och fantastiska restauranger. Det finns mycket att göra och mycket att se på. Dessutom kunde jag hitta klappar, vilket jag alltid har problem med annars. Tack Hjärtan på tråd.... jag tror att du kommer till interfloras himmelrike.

Ja, nu har man haft en skön helg, trist bara att en helg går så fort...

tjolahopp så är det plötsligt söndag kväll igen.
Jag har varit i Stockholm med St Paulan över helgen.  Lite klappar och lite kläder till mig åxå....vi har promenerat och promenerat, det är fantastiskt  att gå och titta på allt och all julhandeloch upptäcka att man hittar I storstaden-Det är kul med lite stadsliv och roliga restauranger, det är inte roligt att gå ut här hemma och äta . ..

Under besöket hann vi hann med både thairestaurang och  italiensk restaurang och några trevliga pubar. Man måste vila benen också.. .ibland.  

Hjärtan på tråd var så charmant och lämnade en glögg  som vi kunde dricka när vi blev för kallfrusna. Tack Hjärtan på tråd, ditt hjärta räcker till många blommor 

/blombella

Kaktus - en present till några. Tänk bara på symboliken...



Ja... kaktusar är svårskötta för vissa, en del är nämligen mycket omsorgsfulla och vill ge kärlek varje dag i form utav vatten...

Till den anonyma som hade frågor angående kaktusar, vill jag bara ge råd som att vattna mycket sparsamt. Vatten räcker var fjortonde dag. Vid omplantering gäller att plantera med sand,  tänk på att ytan kan vara förrädisk torr även för kaktusar, medan det på djupet i verkligheten är fuktigt och det orsakar mestadels förruttnelse. En planta som jag verkligen kan rekommendera är Hjärtan på Tråd, lättskätt och ljuvlig och trivs med alla blommor.

Ge inte bort en kaktus som gåva... bara till rätt person. Det är ett tydligt markerande över vad du egentligen tycker.

Favorit


Livet som pågår...

Tjolahopp vad allt skall stressas och stressas...
Jag har redan hunnit med att arbeta, tränat och varit på stan med den gamle fadern och skjutsat till träning.
Vidare är jag på språng och skall till affären för att inhandla mat till La famiglia. Under mordhot, nästan,  har jag gått med på att hämta ytterligare famiglia membcus senare....

I helgen slipper jag detta skjutsande i alla fall och kan gå mer in på att köpa klappar. ..

En galen kamrat skall få lite extra hyacintlökar som jag skall plantera i dennes blomlåda till jul. Inte för att hon behöver, jag tycker nog att hon har utvecklat sina gröna fingrar idag och det prunkar rejält i förnster och vrår hemma hos henne och sambon. Detta trots att hon inte kan skilja på avokadolök eller annan gul lök. Honhar idag helt gått upp i detta med att odla och satsat på att plantera. Detta så till min förvåning och kanske stora förtjusning att jag blev imponerad av hennes insatser. Så förra veckan hände det oväntade................ Vi blev tvingade av en gammal vän att delta på en blomkurs i Horndal förra veckan för ATT, som hon uttryckte sig, hon ville att vi skulle bli bätrre på detta.

De som verkligen känner oss vet att detta berör oss. Vi fortsätter vårt planterande och lär oss mer.
/ Bye

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0