Halo

Jädrans vilken effektivitet man har... att säga att söndagar är vilodagar till mig gör att ngn kan skämmas.... Massor av görasysslor på listan som faktiskt blivit gjorda idag... man undrar hur det kan komma sig? Svaret är enkelt, det måste vara rent, saker skall vara på sin plats och mat skall vara lagat innan man faktiskt kan vara nöjd och trivas. Dessotom luktar det rent och blir så välordnat när man gör det så du kan man njuta av det fina. Så jag hAR fejat på tre våningar, fixat två badrum, städat kök och vardagsrum och torkat golv och lister. Attans vad damm och skit jag hade som bara låg där... Är jag den enda som har det så. Man plockar och plockar och tussarna växer och virvlar tills man får nog. Stina tog skåpluckor och fick piska ryamattan, hon kan hon med.

Nu har hon bakat kladdkaka och vispat grädde som vi skall fika. Det är hennes favvofika förutom rabarberpaj och kexchoklad. Stina har varit otursförföljd, hon har en envis och otäckögoninflammation som hon måste medicinera mot, den gör henne svullen och illröd i ögonen. Fast hon är glad idag ialla fall.

Har ingen bil, saaben har fått lite värme o omsorg och har precis tinat.... nu får man ge 1000 i att öppna bakdörrarna, den går kanske inte att stänga om man har otur.


Idag kom Annica P förbi och vi gick en långpromenad runt germundsbo och högbo, vi satsar på inomhusträning i veckan och löppass ute om det blir varmare.



Kommentarer
Postat av: erica

Halloj bellur! Somnade efter vattenlöpningen. All träning igår tog musten ur mig. Vill bara vila nu. VI får ta kaffet en annan dag! Duktiga du som städat och städat! Kram

e

2010-01-31 @ 20:59:03
URL: http://ericasvardag.blogg.se/
Postat av: Anna

Härligt att höra att fler städat en söndag...vi gjorde en rejäl uppryckning vi också. Det är märkligt att det blir så mycket damm...förstår hur du känner dig. Men vi tog aldrig listerna och skåpen denna gång...nästa gång kanske...

2010-02-01 @ 11:02:09
URL: http://igelstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0