Körslaget så här på lördag

Tusan vad medryckande det är med alla dessa körfantaster även om alla inte är superduperbra... men många är laddade till maxgränsen... undrar vad de fick för powerdrink innan tv-sändningen.... svårt att säga vilken kör som är min favorit.    Kanske vi skulle kunna ha olika körer och uppträda på julfesten i år.... med matchande kläder.... Vår vikarierande  rektor skulle kunnna vara som Gry, körslagsledare.... Dem på expeditionen skull kunna vara jurymedlemmar... och kanske skulle vaktmästarna kunna bidra med ljud och ljus.   hmhm..


Det verkar finnas människor med sångtalanger överallt, är det sant? Jag tror att med lite redigeringsmaskiner så kan alla låta anständigt bra. Alla drömmer om att bli världsartister.


Har läst på facebook att det börjar lida mot vinter, man vinterstädar trädgårdar, man plockar fram vinterkläder och man tar fram mössor. Ngra har t om varit till Runes sport och köpt längdskidor... jag vägrar vintern och kommer hänga min tvätt på altanen ett tag till ;/     gillar värme.

Båten är hemma nu, otvättad står den occh bara väntar på att gå i ide, det är bara så.  I morogn blir det div 2 med Stina och naturligtvis en lång mationsvända. Hoppas att armen håller och att den inte börjar krampa, nya nålstick planeras förmodligen till nästa vecka och blodprov hos tant doktorn.

Hälsningar från Bella, utan svininfluensa


Kommentarer
Postat av: Anonym

Nice att du är på gång igen, det skulle vara kul att se Er sjunga körsång i matchande kläder :) kram från den blogg inspirerande kollegan :)

2009-10-03 @ 21:39:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0