Förbannad.

Tackar min make för fantastisk mat... det var en mkt stor gåva att maten var klar när jag kom hem idag från jobbet. Den stod i ugnen klar och bara väntade på mig. Annnars...The day from hell... trött, tröttare, tröttast. På ouppfostran. På ovilja till kunskap, på oförståelse, på respektlöshet.  

DEt ställs bara krav på vuxna.... varför tro att det är okej att kräva ngt när man aldrig kan ge tillbaka ngt såsom respekt och välvilja? Eller att man visar att man vill förändring...Men vad händer när vuxna ställer krav? Nej, inget alls. Precis nollutveckling, det går inte att fundera över vad man gör eller varför saker sker, man har inget ansvar. En ryckning på axlarna. Man skall  gärna spontansabotera lite i allmänhet, spela Allan.

När förtroendet hos en medmännniska är missbrukat och nere på en minusnivå, hur kan man då jobba upp det igen? Det kallas för trovärdighet. Om  man förändras och försöker visa det kalls det för att man är trovärdig.


Kommentarer
Postat av: erica

Helt rätt Bella! Ryt ifrån! Få ur dig frustrationen...för imorgon är det "på´t igen" som gäller, med nya krafter och nytt hopp om att vi kan förändra till det bättre...men visst får vi vara uppgivna...men bara samma dag...så sura, arga och kanske t o m hata hela kvällen...du behövs imorgon, du gör ett fantastiskt arbete på skolan. Och det vet eleverna!

2009-10-19 @ 19:13:28
URL: http://ericasvardag.blogg.se/
Postat av: Anna

Instämmer helt med föregående talare...

2009-10-20 @ 14:34:53
URL: http://igelstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0