Kalas

En dag som har varit lite seg, vi var hem till Evis på födelsedagskalas och hon fyllde 40 år. Där var vi ungefär 25 personer och det var massor av mat och dryck. Vid tolvslaget skålade vi till och med i champagne... jag skippade dansen däremot. Stod occh tjatade i köket med ngra golfare.

De hade fixat om lite hemma och det var fräscht, de hade köpt en bubbelpool utomhus som man kunde bada i året runt. Den var varm hela tiden, köpt på Per Kvadrat- vad avkopplande. Nanne Grönvalls sång gick på  i repeat u huvudet.... avundsjukk , jag blir så avundsjuk. Många sparar pengar på banken men allra bäst är väl ändå att spendera dem nu så att man kan njuta när man lever och umgås?

När barnen flyger ut från boet så kan man nog leva på brödkaanter i veckorna och bli miljardärer. Man kan äta soppa, leva billiggt och kanske börja panta burkar. hahhahaaa Ja, mycket kan man dra in på .
 
Denna vecka blir kanon, avslutar med två utvecklingssamtal, jobbar lite med elevrådet och jobbar med likabehandlingsgruppen. På torsdag skall Stina till läkaren med sin vrist, div. 1 match i hlegen där de förhoppningsvis får spela med....

Go for this week.

Nu skall jag till Krylbo station. Nästa Krylbo.

Kommentarer
Postat av: erica

Helt slutat att blogga???

2009-12-05 @ 21:40:38
URL: http://ericasvardag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0