Ägg, lite tidigare än påsk...

Vad  gör man när man hör explosioner i köket, när hela kroppen flämtar till och vrider sig. När hela hjärnan är tom och man står frågande över vad som låter... Luktar vjdfhjdsbdbsghswjxjc

Man blir irriterad, ser hur mycket som behöver städas, stinker. tusen...skrutt, bäng, bång. Blombella kokar ägg i kastrull, kokar torrt, äggen exploderar, hur länge....ja kokar i en timme.
Bella vet inte hur man gör, klarar inte att hålla tankarna i huvudet. Tänker ofokuserat., Favvokastrullen förstörd. Tänk vad det låter när äggen studsar upp i fläkten. hur skalen slits i bitar från det andra.....som glas.

äldsta barnet skriker från övervåningen att det brinner mamma........... näää turligt inte men gröna, svarta ägg, vilket jag inte sett tidigare ens till påskäggsmåleriet från barnsben.

Lång tid går åt  till att städa,  japp, så kan det gå. Men lyckan är att jag inte har bränt upp huset, ingen personskada. Bara en otrolig stank, nu gäller bara vädring.

Bye    I morgon är det dags för Nationella provet i engelska . 

Kommentarer
Postat av: erica

Skrattar...förlåt Bella, men det där tog nästan priset...läste du inte receptet? Koka Ägg receptet??

Ja så går det när man skall hålla på med avancerad matlagning...skyll dig själv...

Själv är jag ARG...arg på svenska folket som röstade på en stor gorilla som dansade fånig after ski-dans...istället för att rösta på Laila som dansade så man fick tårar i ögonen...blaha blaha!

2009-03-27 @ 22:49:47
URL: http://ericasvardag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0